Woensdag 11 April 2018 - Hoe blijven corporaties in control?

Masterclass voor bestuurders en controllers van Zeeuwse en West-Brabantse woningcorporaties Het woningcorporatiebestel blijft veranderen. Voor bestuurders is het van groot belang om te weten of de onderneming in control is. Hiertoe zijn management control systemen in gebruik. Daarnaast is er veel ... lees meer

Woensdag 06 Juni 2018 - Over publieke waarde en leiderschap

Masterclass voor bestuurders en toezichthouders van Zeeuwse en West-Brabantse woningcorporaties. Inleider is Prof. Dr. Paul 't Hart - Utrecht University School of Governance. Paul van 't Hart is een van Nederlands meest vooraanstaande bestuurskundigen.

Woensdag 13 Juni 2018 - Inspiratiebijeenkomst Over de kwaliteit van leven van (eenzame) ouderen in Leiden

Deze inspiratiebijeenkomst organiseren wij in samenwerking met de VTW (Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties) en de NVTZ (Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn).  

Woensdag 20 Juni 2018 - Spanning in de woningmarkt en de rol van woningcorporaties

Masterclass voor bestuurders van Zeeuwse en West-Brabantse woningcorporaties. Inleider is Prof. Dr. Peter Boelhouwer - TU Delft. Peter Boelhouwer is een toonaangevende deskundige op het gebied van de woningmarkt.

Woensdag 10 Oktober 2018 - Thema volgt

Masterclass voor bestuurders van Zeeuwse en West-Brabantse woningcorporaties. Het thema voor deze bijeenkomst volgt.

Woensdag 21 November 2018 - Thema volgt

Masterclass voor bestuurders en toezichthouders van Zeeuwse en West-Brabantse woningcorporaties. Het thema voor deze bijeenkomst volgt.

Contact

Mobiel: (06) 54 93 55 06
E-mail gerrichhauzen@genp.nl

Contactgegevens projectsecretariaat
Mobiel: (06) 51 82 93 02
E-mail: projectsecretariaat@genp.nl

Of neem contact op via het contactformulier.